24.10.2019
Yunak Meslek Yüksekokulu'nda 'Bankacılık Sırları' Konferansı
Yayın Tarihi: 20.12.2018 13:33:00

Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu tarafından, “Kariyer Günleri” kapsamında “Bankacılık Sırları” konferansı gerçekleştirildi. Programa Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Kadir Öztaş, Denizbank Yunak Şube Müdürü Serkan Kaya, İş Bankası Yunak Şube Müdürü Yavuz Ergincan, İşadamı Resul Güler, Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Yıldırımer, yüksekokul personeli ve öğrenciler katıldı.

Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Kadir Öztaş, öğrencilerin normal eğitimlerinin dışında meslekleri ile ilgili alanlarda başarılı olmuş kişilerle öğrencileri buluşturduklarını belirtti. Öğrencilerin kariyerlerini şekillendirirken neler yaşadıklarını öğrencilere aktarmayı sağlayabilmek için bu tür konferanslar düzenlediklerinin altını çizen Dr.Öğr.Üyesi Öztaş, bu sayede öğrencilerin, öğrenim hayatları dışında çalışma hayatına daha da iyi hazırlanmalarını amaçladıklarını kaydetti. Öğrencilerin, hayatlarını şekillendirebilmek için kendilerine bir hedef koymalarını vurgulayan Öztaş, bunun için de gayret etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Denizbank Yunak Şube Müdürü Serkan Kaya mesleki serüvenini katılımcılarla paylaştı. Bankacılık sektöründe çalışanların karşılaşabilecek muhtemel olan problemleri de örnekler vererek anlatan Serkan Kaya, bir bankacının neler yapması gerektiği ile ilgili bilgiler verdi. Konuşmasının sonunda Kaya, “Düzenli ve gayretli bir çalışmayla mesleğinizde farkındalık oluşturabilirsiniz. Her banka çalışanı, hayalini kurduğu hedefine zaman içerisinde ulaşabilir” dedi.

Konferans sonunda konuşmacı Serkan Kaya’ya plâket takdim edilirken, Satranç ve Masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere de hediyeleri verildi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 81 87- 223 81 88- 223 82 09 iletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr