19.12.2018

Mezun Bilgi Sistemi Hk.
Selçuk Üniversitesi
Yayın Tarihi: 29.11.2018 10:50:00

Üniversitemiz mezunlarına ulaşmak, mezunlarımızla etkili bir iletişim ortamı yaratmak, iletişim etkinliğini artırmak ve Mezunlarımızla Selçuk Üniversitesi ruhunu paylaşmak amacıyla "Mezun Bilgi Sistemi" oluşturulmuştur. Her bir arkadaşımızın sitemizi şahsen ziyaret ederek, kendi bilgilerini girmesi gerektiğinden, bu amacımızı gerçekleştirmemizde sizlerin de ulaşabildiğiniz mezunlarımıza haber vererek katkıda bulunmanız önem kazanmaktadır. Veri tabanımızda toplanacak veriler vasıtasıyla, mezunlarımız arasındaki iletişimi sağlamak amaçlanmaktadır.

Sizlerin desteği ile gelişecek olan bu iletişim platformu ile Mezun Memnuniyet Anketine katılabilir, yönetim ve diğer mezunlar ile iletişim kurabilirsiniz. Vereceğiniz katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Mezun Bilgi Sistemi