17.11.2018

Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı
Yayın Tarihi: 31.10.2018 15:28:00

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Acar başkanlığında gerçekleştirildi. Fakülte mezunlarının alan sınavlarında göstermiş oldukları başarıyı, verilen eğitimin kalitesinin önemli bir göstergesi olduğunun altını çizen Prof. Dr. Acar, eğitim kalitesini yükselten uygulamaların bütün birimler de titizlikle sürdürüleceğini belirtti.

Akademisyenler ve öğrenciler arasında bir gönül köprüsü kurulmasının gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Acar, geleceğin işletmecilerini, yönetim bilişimcilerini ve dış ticaretçilerini yetiştiren akademisyenlerin sıkı bir şekilde çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Acar konuşmasında Türkiye’nin 2023 hedeflerine hızla ilerlediğinin altını çizerek, bu doğrultuda eğitimde kalitenin artırılması, nitelikli bilimsel çalışmalara hız verilmesi ve öğrenci odaklı bir eğitim sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Program karşılıklı soru-cevap ile son buldu. Ayrıca Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi tarafından, 1’inci sınıf öğrencilerine yönelik ‘Oryantasyon Programı’ da düzenlendi. Programa Beyşehir Ali Aknanat İşleme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Acar, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Aziz Öztürk ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Antepli, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Beyşehir Ali Aknanat İşleme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Acar, üniversite ve fakültenin imkanlarından bahsederek, öğrencilere meslek hayatının temelini oluşturan lisans eğitiminin önemini belirtti. ERASMUS ve Farabi Öğrenim Hareketliliği Programlarının öğrencilerin gelişime katkı sağladığını aktaran Prof. Dr. Ali Acar, fakültedeki ilgili kontenjanları artırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 81 87- 223 81 88- 223 82 09 iletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr