14.11.2018

SÜBAT 2018-2019 Eğ. Yılı Açılış Dersi "KOAH Hastalığı Sosyal Yapısı"
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 19.10.2018 09:15:00

Selçuk Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu nun 2018-2019 eğitim yılı açılış dersi, 18.10.2018 tarihinde Göğüs Hastalıkları AD Başkanı Sayın Prof.Dr. Mecit SÜERDEM tarafından gerçekleştirilmiştir. "KOAH Hastalığı Sosyal Yapısı" konulu açılış dersi ile Prof.Dr. SÜERDEM başta ülkemiz olmak üzere diğer dünya ülkelerindeki KOAH hastalığının sosyal yapısı üzerinde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Dernekler bünyesindeki bilimsel çalışmalar ve çalıştay verilerini paylaşan Prof.Dr. SÜERDEM, öğrencilerimize meslek yaşamlarında KOAH hastalarının teşhis ve tedavilerinde dikkat etmeleri gereken önemli hususlardan söz etmiştir. Açılış dersi öğrencilerimizin yoğun ilgileri ile gerçekleştirilmiştir.