20.09.2018

MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 06.09.2018 16:00:00

Konya Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Genel Ağırlık Not Ortalaması ile (G.A.N.O.) Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ.

2013-2014 Eğtim Öğretim Yılından önce Suriye ve Mısırda öğrenci olan Yabancı Uyrukluların değerlendirmeleri için TIKLAYINIZ.

KESİN KAYIT TARİHLERİ                17 Eylül 2018- 19 Eylül 2018

YEDEK KAYIT TARİHLERİ               20 Eylül 2018- 21 Eylül 2018

İSTENEN BELGELER
1-Yeni Tarihli Not belgesi aslı (Transkript),
2- Öğrencinin yatay geçiş yapacağına dair dilekçe, (Fakültemiz öğrenci işleri tarafından kayıt aşamasında verilen hazır dilekçe kullanılacaktır.)
3-Disiplin cezası almadığına dair belge,
4-Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi,
5-T.C. Kimlik Fotokopisi,
6-4 Adet Vesikalık Fotoğraf,
7-Lise diplomasını kayıt esnasında okuluna vermeyenler, lise diploması aslını getirmelidirler.

Not: Öğrencilerimizin İntibak sınıfları kesin kayıt yapıldıktan sonra belirlenecek olup, transkriptleri intibak komisyonu tarafından incelendikten sonra muaf tutuldukları ders AKTS değerine göre belirlenecektir.

Suriye Uyruklu Öğrenciler için İstenen Belgeler

a) Lise diplomasının aslı,
b) Diploma denklik belgesi (İl Milli Eğitim müdürlükleri veya Türk Dış Temsilciliklerden alınır),
c) Lisans transkript ve ders içerikleri aslı,