21.09.2018

DOKTORA ve YÜKSEK LİSANS YAZILI BİLİM SINAV SONUÇLARI
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın Tarihi: 03.09.2018 15:46:00

Enstitümüz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Kesin Kayıt hakkı kazanan aşağıda isimleri belirtilen öğrencilerin 17 21 Eylül 2018 tarihleri arasında Enstitümüze kayıtlarını şahsen veya noter tasdikli vekâletle yaptırmaları gerekmektedir.

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER:

1-  İnternetten yapılan ön başvuruya ait çıktı belgesi (Ön Başvurudan sonra alınacaktır.)

2-  Kesin Kayıt Formu aşağıdaki linkten indirip doldurulacaktır.

*** 29 Ağustos 2012 tarih ve 28396 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince normal öğrenim süresi içinde öğrenci harçları yatırılmayacaktır.

NOT:

- İlanda belirtilen tarihler dışında ve eksik belge ile müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Tıp Fakültesi Programları

Diş Hekimliği Programları