21.06.2018

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNDE

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

1. ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT İŞLEMLERİ ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN MANUEL OLARAK YAPILMAKTADIR.

1. ÖĞRENCİLERİMİZ SÜRESİ İÇERİSİNDE (AKADEMİK TAKVİMDE BELİRTİLEN)  VARSA KATKI PAYI MİKTARININ TAMAMINI İLGİLİ BANKAYA YATIRARAK ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROMUZDA KAYIT YENİLEME VE DERS KAYIT FORMUNU DOLDURARAK KAYIT İŞLEMLERİNİ TAMAMLAMALARI GEREKİR.

1. KAYIT YENİLEME VE DERS KAYIT FORMUNU DOLDURUP ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROMUZA TESLİM ETMEYEN VE İMZASINI ATMAYAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ YAPILMAMIŞ SAYILIR. (VARSA KATKI PAYI ÜCRETLERİNİ ÖDESELER DAHİ)

1. SÜRESİ İÇERİSİNDE (AKADEMİK TAKVİMDE BELİRTİLEN) KAYIT İŞLEMLERİNİ YAPTIRMAYAN ÖĞRENCİLERİN HİÇ BİR ŞEKİLDE KAYITLARI YAPILAMAYACAKTIR.

1. GÜZ DÖNEMİ DÖNEM I-II ve III. SINIF SEÇMELİ DERSLERİ ALACAK ÖĞRENCİLER(DÖNEM-4, 5 VE 6 SINIF ÖĞRENCİLERİDE DAHİL) DÖNEM-I’İN AKADEMİK TAKVİMDE BELİRTİLEN KAYIT YENİLEME SÜRESİ İÇERİSİNDE SEÇMELİ DERSLERİNİ SEÇEBİLECEKLERDİR.

1. FAKÜLTEMİZDE EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLIK OLARAK YAPILDIĞINDAN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNİN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞINDA YAPILMASI GEREKİR. BİRİNCİ DÖNEM(GÜZ) KAYIT YENİLEME İŞLEMİ YAPTIRMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ İKİNCİ(BAHAR) DÖNEM DERS KAYDI YAPTIRAMAMAKTADIR.

1. BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNİ YAPTIRDIKTAN SONRA ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNDE KENDİ SAYFALARINA GİREREK DERS KAYITLARININ YAPILIP YAPILMADIĞINI KONTROL ETMELİ KAYIT YENİLEME VEYA DERS KAYIT İŞLEMLERİNDE HATA VAR İSE DİLEKÇE İLE DEKANLIĞIMIZA BAŞVURUDA BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. BU SÜRE MAZERETLİ KAYITLAR BİTTİKTEN SONRA BİR HAFTA (BEŞ İŞ GÜNÜ) İÇİNDE TAMAMLANMASI GEREKİR. SONRAKİ BAŞVURULAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

1. DÖNEM IV’TEKİ BÜTÜN STAJLARINI TAMAMLAYARAK V. SINIFA BAŞLAYACAK OLANLAR İLE V. SINIFTAKİ BÜTÜN STAJLARINI TAMAMLAYARAK VI. SINIFA(İNTERNLİK) BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİMİZ DİLEKÇE İLE DEKANLIĞIMIZA BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR. 4. 5. VE 6. SINIFA DAHA ÖNCE BAŞLAMIŞ VE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERDE DİLEKÇE İLE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR. DİLEKÇE İLE BAŞVURUDA BULUNMAYAN ÖĞRENCİLER EĞİTİMLERİNE O YIL DEVAM EDEMEZLER.

DÖNEM VI KAYIT YENİLEME TARİHİ : 25 – 29 HAZİRAN 2018

FAKÜLTEMİZ AKADEMİK TAKVİMİ DAHA SONRA İLAN EDİLECEKTİR.

DEKANLIK