15.10.2018

Dönem 2 Paneli
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 11.05.2018 11:36:00

Dönem II Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "İnfertilitede Güncel Yaklaşımlar" konulu panel, 10.05.2018 tarihinde Dönem II amfisinde gerçekleştirilmiştir. Üroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Kayrak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi Setenay Arzu Yılmaz ve Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu Dursunoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldıkları panele Dönem II öğrencileri ile birlikte araştırma görevlileri ve diğer anabilim dallarından öğretim üyeleri katıldı. Panelde infertilitenin temel sebepleri, in vitro fertilizasyon (IVF) yöntemleri, günümüzde yapılan uygulamaları ve IVF uygulamalarının sonuçları hakkında bilgi verildi. Panele katılıp öğrencilerimizle güncel bilgi ve deneyimlerini paylaşan ve öğrencilerimize destek olan hocalarımıza Dönem II Koordinatörlüğü olarak teşekkür ederiz.