15.10.2018

Eğitim İçin Sanat
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 19.04.2018 16:31:00

14 Mart Tıp bayramı kapsamında düzenlenen Atın Varsa Derdin Var adlı tiyatro oyununda seyircilerimizin giriş bileti yerine düzenlendiğimiz kırtasiye malzemelerini Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Şerefnur ÖZTÜRK ve tiyatro ekibimizle birlikte Sızma Mahallesinde bulunan İstanbul Ticaret Borsası Şehit Muhterem Ak İlkokulu ve Ortaokulu adlı köy okulunda okuyan öğrenci arkadaşlarımıza hediye ettik.

Bu projeyle, öğrencilere iyiliği öğretmeyi hedef aldığını söyleyen Dekan Yardımcımız, sanatın ve eğitimin öğrencilerin gelişimi açısından da çok şey kattığını, yoğun ders ve çalışma temposundan bir an olsun uzaklaşıp sanatla uğraşmak ve bunun sonucunda da bu tür yardım hizmetlerini yapıyor olmanın motivasyonunu ve mutluluğunu yaşadığını dile getirip emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.