23.07.2018

Selçuk Tıp Öğrencilerinden Tiyatro gösterisi
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 16.03.2018 15:46:00

Selçuk üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde tiyatro oyunu sergiledi.

Tamamı Tıp Fakültesi öğrencilerden oluşan tiyatro grubu Süleyman Demirel Kültür Merkezinde önceki akşam "Atın Varsa Derdin Var" isimli gösteriyi gerçekleştirdi. Prodüksiyonunu Murat Özgökmen ve Muammer Faruk Yıldırımın yaptığı, yönetmenliğini Elif Sağdıçın üstlendiği oyuna seyirciler büyük ilgi gösterdi.

Murat Özgökmen, Sevde Kart, T. Kürşat Ülgen, Firdevs Şahin, F. Necmettin Can ve Zeynep Yeşilöz den oluşan oyuncu ekibi izleyicilerin büyük beğenisi kazandı.

Selçuk Tıp Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Dekan Yardımcısı Prof. Dr.  Şerefnur Öztürk, çok sayıda akademisyen ve seyircinin katıldığı gösteride, oyuncalara başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Selçuk Tıp Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, bu kadar yoğun ders programı ve iş temposuna rağmen tiyatro ekibinin çok başarılı bir çıkardığını ifade ederek Öğrencilerimizin istediklerinde neler başarabileceklerine bu akşam hep birlikte şahit olduk. Sanat alanında da bu tür faaliyetlerin yapılması, milli birlik ve beraberlik ruhunu, hoşgörüyü ve birlikte çalışma azmimizi arttırarak hepimizi mutlu etmektedir. Hepsine fakültemiz adına bu güzel tiyatro oyunu için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi.

Ardından sözü alan Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk,  sergilenen oyunun başarısını vurgulayarak emeği geçen herkese birer birer teşekkür etti.  Tiyatro oyununda bilet yerine köy okullarına gönderilmek üzere kırtasiye malzemelerinin alınmasıyla aynı zamanda çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine de katkı bulunduklarını ifade etti.