Etkinlik Takvimi
25.06.2018

E-Posta Servisleri

Personel E-Posta
Selçuk Uluslararası Yemek Yarışmasından Madalyayla Döndü
Yayınlayan Birim
KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Yayın Tarihi: 28.02.2018 10:01:00

             Bu yıl 16.’sı düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali Yemek Yarışması, Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı, Öğretim Görevlisi Cengiz Urbaş ve öğrencilerinin katılımıyla TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.

 

 

Festivale 40 ülkeden Toplam 2500 şef katıldı. Yarışmada 70 kategoride yarışan şefler 25’i yabancı olmak üzere 100 jüri üyesi tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Üniversiteler arası balık tabağı kategorisinde Ahmet Eren Özdemir altın madalya, Üniversiteler arası ana yemek tabağı kategorisinde Aylin Ergüden bronz madalya ve yılın en iyi üniversitesi ekip kategorisinde Ömer Çınar,  Hasan Aşam ve Volkan Aktaş’ dan oluşan ekip bronz madalya sahibi oldu.

 

 

 

 

 

 

 

ÜNİVERSİTEMİZİ SOSYAL MEDYADA DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

 

           https://www.facebook.com/selcukuniversitesirektorluk?ref=hl

https://twitter.com/selcukrektorluk