26.05.2018

Yayın Tarihi: 06.02.2018 00:00:00

S.Ü. TURİZM FAKÜLTESİ KURUMSAL MARŞ SÖZÜ YARIŞMASI

Yarışmanın Amacı:

Yarışmanın amacı, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin Kurumsal Marş Sözünü (şiirini) belirlemektir.

Yarışma Dalı:

·         Şiir (Marş Sözü)

Yarışmanın Kuralları ve Genel Çerçeve:

·         Eser, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’ni tanıtım amacına yönelik olmalıdır.

·         Eser, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin kuruluş tarihi, misyon ve vizyonu ayrıca kent kültürel tarihine ilişkin kişiler, eserler, mekânlar gibi konular içermelidir.

·         Eser, marş sözü formatında düzenlenmelidir.

·         Başvurular tüm halka açıktır.

·         Başvurular, bireysel olarak sadece bir eser ile yapılmalıdır. Birden çok eserle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

·         Eserlerin içeriği, daha önce herhangi bir kurumum kurumsal marşının içeriğiyle aynı/benzer olmamalıdır.

·         Eser başvurusu, aşağıdaki “Yarışma Başvuru Formu” ile su.marssozuyarismasi@gmail.com e-posta yoluyla yapılmalıdır.

·         Eserler, alanında uzman üyelerden oluşan bir komisyon tarafından belirlenen ölçütlere göre değerlendirilecektir.

·         Yarışmada birinci seçilen eserin telif hakları, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi’ne ait olacaktır.

·         Yarışmada birinci olan eser, komisyon tarafından gerekli görülürse profesyonel olarak yeniden tasarlanabilir. Ayrıca bestesi profesyonel stüdyoda aranje edilip kayda alındıktan sonra, profesyonel bir klipte sunuma hazır hale getirilecek ve Fakültemiz tarafından kamuoyuyla uygun medya kanalları vasıtasıyla paylaşılacaktır.

Ödül:

·         Birinciye: Tam Altın + Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Tanıtım Filminde rol alma.

Önemli Tarihler:

·         Başvuru: 05 Şubat – 18 Mart 2018

·         Sonuçların Açıklanması: 30 Mart 2018

·         Ödül Töreni ve Marşın Tanıtımı: Açıklanacaktır

Yarışma Başvuru Formu (İndir, doc.)