22.08.2018

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın Tarihi: 30.01.2018 14:08:00

2017 -2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞVURALARI

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü aşağıda belirtilen alanlarda 100/2000 YÖK Doktora bursu başvuruları alınacaktır. Belirtilen Başvuru Şartlarını taşıyan Doktora Öğrencilere 12 Şubat 2018 tarihi Mesai bitimine kadar Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne ekte bulunan başvuru evrakını ve eklerini doldurarak teslim etmesi gerekmektedir. 100/2000 YÖK Doktora bursuna başvuru yapmak isteyen adayların Enstitümüze Kesin kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.

100/2000 Doktora Bursu için Açılacak Bölümler

ALANLAR

KONTENJANLAR

Moleküler Patoloji

Gen Gıdası ve Genom Çalışmları

Moleküler Farmakoloji ve İlaç Araştırmaları

Başvuru Şartları:

a)      T.C vatandaşı olmak.

b)      Doktora programı için yüksek lisans derecesine sahip olmak. Bütünleşik doktora programı için lisans derecesine sahip olmak.

c)       Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin ve başvuru yapılacak yükseköğretim kurumunun belirlediği başvuru ve kabul şartlarını taşıyor olmak (Selçuk Üniversitesi doktora programı başvuru şartlarını taşıyor olmak).

d)      Kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonları ile Devlet veya Vakıf Yükseköğretim Kurumlarının Öğretim Elemanı Kadrolarında çalışmıyor olmak.

e)      Halen devlet yükseköğretim kurumlarında doktora eğitimine devam ediyorsa tez aşamasına geçmemiş olmak.

Başvuru Tarihleri   : 30 Ocak - 12 Şubat 2018 tarihine kadar Enstitümüze yapılacaktır.

Sınav Tarihleri        : 13 Şubat 2018 saat: 10:00 da yazılı sınav yapılacak

Sözlü Mülakat         : 13 Şubat 2018 saat: 14:00 de sözlü mülakata yapılacaktır.

Not : İlgili öğrencilerin Sınav kâğıtları 13.02.2018 tarihinde  Anabilim Dalı Kurul Kararı ile  Enstitümüze üst yazı ile gönderilmesi gerekmektedir.

100/2000 Doktora Programlarına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Burslara İlişkin Usul ve Esaslar için tıklayınız.

BAŞVURU İÇİN GEREKİ BELGELER:

100/2000 Doktora bursu Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Ales sonuç Belgesi

Yabancı Dil Belgesi

Doktora eğitimine devam eden öğrenciler için öğrenci belgesi ve Transkripti

Çalışıp / Çalışmadığı ile ilgili SGK Dökümü.(Barkodlu olmak üzere e-devletten temin edilebilir.)