22.08.2018

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!! KAYIT YENİLEME - DERS SEÇİMİ HK.
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın Tarihi: 26.01.2018 15:07:00

2017 - 2018 Bahar Dönemi için

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora ders seçimi, kayıt yenileme, ders onayları için  05 - 16 Şubat 2018 tarihidir. Tezsiz Yüksek lisans için ise  kayıt yenileme 05 - 18 Şubat 2018&rsquodir. Bu tarihlerden sonra mazeretli kayıtlar (yönetmelikte belirtilen haller) haricinde ders onayı, dönem kayıtları ve harç işlemleri yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin yukarıda belirtilen tarihler arasında harçlarını yatırmaları, ders ve dönem kayıtlarını yapmaları zorunludur. Aksi takdirde öğrencilik haklarından faydalanılamaz.

Öğrenciler harç durumlarını sayfalarından görebileceklerdir. Tezli Yüksek Lisans programında 4. yarıyılını tamamlayan, Doktora programında 8. yarıyılını tamamlayan öğrencilerimiz harç ücretini ödeyeceklerdir. Harç Ödemeniz herhangibir Vakıflar Bankası şubesinden öğrenci numaranızı söyleyerek yatırabilirsiniz.

Not: Tüm öğrencilerimiz mezun olana kadar dönem kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.