23.11.2017

Akşehir Meslek Yüksekokulu'nda Söyleşi

Program Selçuk Üniversitesi tanıtım videosunun sunumunun ardından, konuşmacı Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kerem Öztürk katılımcılarla 'Üniversiteli olmak' konulu söyleşisi gerçekleştirdi. Söyleşide öğrencilerin hayata bakış açıları, üniversiteyi tanıtmak, üniversite öğrenciliği  gibi konular işlendi. Öğrenciler ile karşılıklı soru cevap geçen konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilerle    oryantasyon niteliğinde bir “Üniversiteli Olmak” söyleşisi yapıldı.  Söyleşiye Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu, Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu öğrencileri katıldı.