18.11.2017

Rektör Şahin, Topluluk Temsilcileriyle Buluştu

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Üniversite bünyesindeki topluluk başkanı ve başkan yardımcılarıyla yemekte bir araya geldi.

Keykubat Köşkü’nde, geçen yılın genel değerlendirmesi ve bu yılın hedeflerini de içeren çalışma yemeğine Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Erdal Arslan, koordinatörlük personeli ve öğrenciler katıldı.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, yaptığı konuşmada, öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sizlerle beraber olmaktan mutlu oluyoruz. Rektörlük binamızın taşınmasıyla artık biz her gün buradayız ve mümkün olduğu kadar da sizlerin içinde olmaya çalışıyoruz. Bizden sonra ülkeyi devralacak olan nesil sizsiniz. Sizlerin ülkemizi en iyi şekilde yukarılara taşıyacak birer birey, birer nesil olarak yetişmeniz için çalışıyoruz, çalışmalar yapıyoruz. Vatanını, milletini ve bayrağını seven bireyler olarak birbimizi olduğumuz gibi kabul etmemiz lazım. Ortak değerlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatandaşı olmak, bu milletin evladı olmak ve bu bayrağın altında yaşıyor olmaktır” dedi.

Rektör Prof. Dr. Şahin, Erasmus Evi yakınlarına inşa edilmekte olan tesislere ilişkin ise şunları söyledi: “Mevcut Sosyal Tesisler ile ilgili ne yapabiliriz, mevcut sistemi ‘daha iyi hale getirebilir miyiz’ diye çalışmalar yaptık. Şu anda Sote’de yapabilecek çok fazla bir şey yok. Turnukelerden çalışmayanlar var, onları çalışır hale getireceğiz. 2- 3 ay içerisinde yurtların yanında, Erasmus Evi’nin karşısında yeni bir tesis yapılıyor, yeni bir bina yapılıyor. Tamamı sizlere tahsis edilecek. Yemek vakitlerinde yemek yiyilebilecek. Onun dışında okuma ve etüt salonu olarak da kullanılabilecek. Yurtlarda kalan öğrencilerimiz de akşam yemeklerini orada yiyebilecekler. Dolayısıyla mevcut Sote kapasitesine yakın, bin kişilik bir tesis oluşuyor.”