18.11.2017

Bilgisayar İşletmeni ve V.H.K.İ. Başvuruları
PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

Üniversitemizde münhal bulunan Bilgisayar İşletmeni ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrolarına, Üniversitemizde aşağıda belirtilen kadrolarda görev yapan personel arasından yazılı sınav ve uygulama sınavı sonucunda atama yapılacaktır.

Sınava katılmak isteyen personelinizin ekte belirtilen başvuru formunu 06-20 Kasım 2017 tarihleri arasında doldurarak görev yaptıkları birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.

AÇIKLAMALAR:

1) Sınava Genel İdare Hizmetleri Sınıfında (Memur, Ambar Memuru, Satın Alma Memuru, Daktilograf, Veznedar, Sekreter, Santral Memuru, Şoför ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında) görev yapan (aday memurlar hariç) en az lise ve dengi okul ve üzeri öğrenim mezunu personel müracaat edebilecektir.

2) Sınava ilişkin diğer detaylar daha sonra bildirilecektir.

BAŞVURU FORMU