26.09.2018

DOÇ. DR. EMEL GÜRBÜZÜN ZİYARETİ
Selçuk Üniversitesi
Yayın Tarihi: 09.10.2017 08:00:00

S.Ü. VETERİNER FAKÜLTESİ BİNİCİLİK KULÜBÜ  BAŞKANI DOÇ. DR. EMEL GÜRBÜZ&rsquoÜN ZİYARETİ

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Binicilik Kulübü Başkanı Doç. Dr. Emel Gürbüz tarihi Konya Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Seyit Küçükbezirci&rsquoyi dernek merkezinde ziyaret ederek, 6-7 Mayıs 2017&rsquode gerçekleştirilecek &ldquoArte Cerrahi Hastanesi Anadolu Ligi&rdquo Engelli Atlama Müsabakasına davet etti.

Selçuk Üniversitesi 42. Yıl etkinlikleri çerçevesinde yapılacak &ldquoEngel Atlama Müsabakasına Ankara, Eskişehir, Gaziantep başta olmak üzere Anadolu&rsquonun çeşitli illerinden elliden fazla ünlü at katılıyor.

Konya Turizm Derneği Başkanı Seyit Küçükbezirci, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Binicilik Kulübü&rsquonün girişiminden heyecan duyduklarını derneklerinin 1970&rsquoli ve 80&rsquoli yıllarda Türkiye Rahvan At Yarışları ve Cirit Oyunları etkinlikleri düzenlediğini, Konya adını atçılıkta da gündemde tuttuklarını söyledi. Seyit Küçükbezirci &ldquo-Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin&rsquoi de tarihi zenginliklerimiz ve değerlerimizi sürdürmek konusundaki çaba ve hassasiyeti için kutluyorum&rdquo dedi.

Doç. Dr. Emel Gürbüz&rsquoe, Seyit Küçükbezirci folklor ve Konya kültür konularını kapsayan kitaplarını &ldquohatıra&rdquo olması dileğiyle imzaladı.