18.11.2017

Rektör Şahin, Öğle Yemeğinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Sosyal Tesisler Yemekhanesi'nde öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Öğrencilerle yemekte sohbet eden Prof. Dr. Şahin, öğrencilere aşure ikramında da bulundu.

Programa, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut ve Prof. Dr. Mehmet Okka, Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Halıcı ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Şahin, yaptığı açıklamada, Muharrem ayı dolayısıyla öğrencilerle bir araya geldiklerini belirterek, "Yemekhanemizde günlük 15 bin öğrencive 3 bini personel olmak üzere toplamda 18 bin kişiye yemek çıkartıyoruz. Tabi yemek faaliyetlerinin tamamını öğrencilerimize yansıtmıyoruz. İstenen kalitenin yapılması arzusundayız" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZ BİZİM VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ"

Sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Şahin, "Çocuklar bizim ve ülkemizin geleceğidir. Öğrencilerimiz sağlıksız mekanlarda, sağlıksız besin almamalı.İyi beslenmeleri, sağlıklı yetişmeleri lazım. Bu çerçevede konuyu oldukça önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.