24.09.2017

Kayıt Yenileme-Ders Seçimi
MEVLANA ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ

Değerli öğrenciler,

2017-2018 Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi 18-29 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bilimsel Hazırlık Derslerinin geçtiği süre hariç dört yarı yılı tamamlayarak beşinci yarı yıla geçmiş olan öğrencilerimizin ilgili tarihler içerisinde HARÇ ÖDEMELERİNİ Vakıfbanka (öğrenci numaraları ile) yaparak (129 TL) OTOMASYONA girip dönem kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Ders aşamasını bitirmemiş öğrencilerimizin ilgili tarihler içerisinde (varsa HARÇ ÖDEMELERİNİ Vakıfbanka yaparak) OTOMASYONA girip dönem kayıtlarını yapmaları ve ardından önceki dönemlerden (Güz Döneminden) kalan derslerini seçmeleri gerekmektedir. Seçilecek dersin kapanmış olması halinde yeni seçilen dersleri içeren (Ders Değişikliği) dilekçesi ile enstitümüze müracaat edilmelidir.

Bütün öğrencilerimizin derslerini, seminer ve tez çalışmalarını aksatmamalarını duyurur yeni dönemde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mevlâna Araştırmaları Enstitüsü Müdürlüğü

Otomasyon İçin Tıklayınız.

Ders Programı için Tıklayınız.