24.09.2017

Dönem Kaydı Hk.
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Eski Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri harç ücretlerini (1380 TL) 5-22 Eylül arasında Vakıfbank Şubelerine öğrenci numaraları (öğrenci numarası haricinde bir hesaba para yatırılmayacak) ile yatırdıktan sonra yine 5-22 Eylül arası otomasyon sistemi üzerinden dönem kayıtlarını yaptıktan sonra ders seçimlerini yapmaları gerekmektedir.

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri harç ücretlerini ise 18-25 Eylül arasında Vakıfbank Şubelerine öğrenci numaraları ile yatırdıktan sonra yine 18-25 Eylül arasında otomasyon sistemi üzerinden dönem kayıtlarını yaptıktan sonra ders seçimlerini yapmaları gerekmektedir. (Yüksek Lisansta ilk 4 dönem ve Doktorada ise ilk 8 dönem ücretsizdir)

Tezsiz Yüksek Lisans, Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarında mazeretli ders kayıt süresi 2 Ekim son tarihtir.