20.09.2019

Yöksis Bilgi Güncelleme Hakkında (Arabuluculuk Sınav Hakkında)
HUKUK FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 26.08.2019 16:45:00

YÖKSİS BİLGİLERİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2003 ve 2019 Yılı Mezunları YÖKSİS bilgi siteminde kayıtlıdır.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1984-2003 Yılı Mezunlarının Bazıları YÖKSİS bilgi sisteminde olmayabilir.

Bilgilerinizi E Devlet Üzerinden Yüksek Öğretim Kurumları Mezun Kısmından Sorgulaya Bilirsiniz.

Fakültemizden mezun olan ve YÖKSİS te (veya e-devlet&rsquote) mezun görünmeyen öğrencilerimizin linkteki formu doldurarak (0332) 241 01 05 nolu faksa veya hukuk@selcuk.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

İşlem yoğunluğu sebebiyle bilgi giriş ve güncellemeleri gecikebilmektedir. Bu sebeple telefonla çok yoğun aramamanız önemle rica olunur. Bir gün geçtikten sonra e-devlet ten (turkiye.gov.tr adresinden) bilgilerinizi kontrol etmeniz gerekmektedir.

Eğitim bilgileriniz e-devlet te (turkiye.gov.tr adresinde) bulunuyor fakat ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde bulunmuyorsa Aday İşlemleri Sisteminde Eğitim Bilgilerim kısmında bulunan Eğitim Bilgilerimi e-Okul/YÖKSİS ten Güncelle butonuna basmanız gerekmektedir.