Rektöre E-Mail Attı, Başarı Geldi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2012-2013 faaliyetler programı kapsamında Ankara’da yapılan Masa Tenisi Üniversite Ligi maçlarında ikinci olarak kupayı müzesine götüren Selçuk Üniversitesi Erkekler Masa Tenisi Takımı, Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti.

BİR E-MAİLLE GELEN BAŞARI

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Üzeyir Durmuş ve Masa Tenisi Antrenörü Sinan Gül’ün de eşlik ettiği ziyarette takım oyuncuları Ahmet Özdiz, Ahmet Korkmaz ve Mustafa Saraç kazandıkları kupayı ve plaketi Rektör Gökbel’e takdim ederek, kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti. Öğrencilerden Mustafa Saraç, “Yaklaşık altı ay önce Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e bir mail atarak üniversitemiz bünyesinde bir masa tenisi takımı kurulması için destek talebinde bulunmuştuk. Kendileri elektronik postamıza kayıtsız kalmayarak bize her türlü desteği verdi ve yaklaşık 6 ay önce kurulan takımımız müsabakalarda ikinci olmayı başardı. Destekleri nedeniyle Rektörümüze teşekkür ediyoruz.” dedi.

“MASA TENİSİ YAYGINLAŞTIRILMALI”

Elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, antrenör ve sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Masa tenisinin üniversiteler arasında yaygınlaştırılması gerektiğini söyleyen Rektör Gökbel, “Uzun yıllar masa tenisiyle oynayan ve bu sporu ilgiyle takip eden biri olarak masa tenisinin özellikle üniversitelerde yaygınlaştırılması gerektiğine inanıyorum. Takımımızın bu başarısı inanıyorum ki ilerisi için bir adım olacak. Bu konuda ben de elimden gelen desteği vermeye hazırım.’’ diye konuştu.

Ziyaret sonunda takım sporcuları, aldıkları kupa ve plaketi Rektör Gökbel’e takdim etti. Rektör Gökbel ise günün anısına sporculara hediye verdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: 353 39 10 İletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, Şemsi Tebrizi Mah. Ankara Cad. No:6 Posta Kodu:42030 Karatay-Konya / TÜRKİYE
Selçuk Üniversitesi, Aleaddin Keykubat Yerleşkesi Selçuklu-Konya / TÜRKİYE
Tel:0 332 241 00 41 Rektörlük - Tel: 0 332 350 70 05 - Fax:0 332 352 09 98