25.06.2017

ERASMUS+ UNİKOP STAJ KONSORSİYUMU

ÖNEMLİ NOTLAR:

Birden Fazla hareketlilik Türüne Başvuru Yapılması Durumu

i. Birden fazla hareketlilik türünden (öğrenim, staj, UNİKOP konsorsiyum hareketlilikleri) asil ilan edilen öğrencilerin, hangi faaliyete öncelik vermek istediklerini belirten dilekçelerini 21 Nisan 2017 Cuma mesai bitimine kadar koordinatörlüğümüze vermeleri gerekmektedir. Bu durumda diğer hareketlilik tür veya türlerinden - 10 puan düşülecektir.  Dilekçenin verilmemesi halinde yerleştirmeler koordinatörlüğümüz tarafından puan sıralamasına göre yapılacaktır.

ii. Bir hareketlilik türünden ASİL diğerinden veya diğerlerinden YEDEK ilan edilen öğrenciler için herhangi bir puan azaltma uygulanmamıştır. Bu durumda olan öğrencilerimizin de öncelikleri ile ilgili dilekçelerini 21 Nisan 2017 Cuma mesai bitimine kadar koordinatörlüğümüze vermeleri gerekmektedir. Bu durumda tercih belirtmeyen öğrencilerin yedek olduğu hareketlilik türünden -10 puan düşülecektir.

Öğrenim Hareketliliği için:

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından  24 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 09.00&rsquoda Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonunda yapılacak Oryantasyon programına ASİL ve YEDEK ÖĞRENCİLERİN katılması zorunludur. Oryantasyonda süreçle ilgili ayrıntılı bilgi verilecek olup Oryantasyona katılmayan öğrencilere birebir bilgilendirme yapılamayacaktır.

Staj Hareketliliği için:

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından  24 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 09.00&rsquoda Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda yapılacak Oryantasyon programına ASİL ve YEDEK ÖĞRENCİLERİN katılması zorunludur. Oryantasyonda süreçle ilgili ayrıntılı bilgi verilecek olup Oryantasyona katılmayan öğrencilere birebir bilgilendirme yapılamayacaktır.