HAFTA
|
DERS İÇERİĞİ
|
KAYNAK
|
1
|
Fermentasyon teknolojisi giriş
|
Ders kitabı
|
2
|
Hammaddeler
|
Ders Kitabı
|
3
|
Fermentasyon Mikroorganizmaları
|
Ders Kitabı
|
4
|
Fermentasyon Mikroorganizmaları
|
Ders Kitabı
|
5
|
Fermentasyon çeşitleri
|
Ders Kitabı
|
6
|
Fermentasyon Çeşitleri
|
Ders Kitabı
|
7
|
Malt ve bira teknolojisi
|
Ders kitabı
|
8
|
ARA SINAV
|
|
9
|
Malt ve bira teknolojisi
|
Ders kitabı
|
10
|
Sirke Teknolojisi
|
Ders Kitabı
|
11
|
Sirke Teknolojisi
|
Ders kitabı
|
12
|
Laktik asit Fermentasyonları
|
Ders kitabı
|
13
|
Laktik Asit Fermentasyonları
|
Ders Kitabı
|
14
|
Laktik Asit Fermentasyonları
|
Ders Kitabı
|
15
|
Boza Üretim Teknolojisi
|
Ders Kitabı
|
16
|
FİNAL SINAVI
|
|