BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ
 
 Adı Soyadı: ÖĞR.GÖR. İBRAHİM AKDAĞ
Fakülte Adı:  BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK Prg.
Ana Bilim Dalı:  AŞÇILIK
E-Mail :  ibrahim.akdag selcuk.edu.tr
Telefon : 0332 512 88 86
Adres :
Url :
 
  Kurum :
KurumBaşlangıç TarihiBitiş Tarihi
Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi2018 

  Akademik Yayınlar:
1. Öğr. Gör. Mustafa KOCABAŞ Öğr. Gör. İbrahim AKDAĞ, " AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİ İLE ÜNİVERSİTE SEÇİMLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA ", Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Dergisi, 6, , 1082-1090, 2019,( Diğer )
2. Assist. Prof. Ömer Akgün TEKİN Lect. Murat BAŞ Lect. Hasan GÖKSU Lect. İbrahim AKDAĞ, " THE DETERMINATION OF SERVICE ORIENTATION TO THE EMPLOYEES OF ACCOMMODATION, OPERATING IN WINTER TOURISM: A RESEARCH ", International Conference of Strategic Research in Social Science and Education, , , , 2016,( Konferans )
3. Lect. Gürkan KALKAN Lect. İbrahim AKDAĞ, " Perceptıon Of Tourısm And Culınary Students Towards Work Clothes: A Relıabılıty And Valıdıty Of The Scale ", International Conference of Strategic Research in Social Science and Education, 14, , , 2016,( Konferans )

  
  Yönetilen Tezler

  Yöneticilik Görevleri:

 Kurum İçi Yöneticilik Görevleri:
BirimGörevBaşlangıç TarihiBitiş Tarihi
S.Ü. Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri BölümüBölüm Başkani22/10/201922/10/2022

 Ek Bilgi

 Dersler
Dersin Adı
PASTANE ÜRÜNLERİ
PASTANE ÜRÜNLERİ - 2
PİŞİRME YÖNTEMLERİ - 2
PİŞİRME YÖNTEMLERİ - 2
PİŞİRME YÖNTEMLERİ -1
PİŞİRME YÖNTEMLERİ -1
PİŞİRME YÖNTEMLERİ -2